Ние от БИ АКТИВ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ ви предлагаме повече от двадесет годишен опит в областта на анимацията и обслужването на гости. Работим с висококатегорийни хотели и организираме събития в цялата страна.

Държим на качеството на предлаганите от нас услуги. Отделяме нужното време за планиране и организация, за да се адаптираме към новите туристически тенденции.

Обръщаме внимание на всеки детайл и имаме индивидуален подход към всеки аниматор.

Предоставяме отлични условия на труд и коректно, професионално отношение. Затова, работим с мотивирани и амбициозни млади аниматори. Всеки, който търси професионално развитие в сферата на туризма, е добре дошъл в семейсвото на БИ АКТИВ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ!

Свободни работни позиции:

1. Спортен аниматор – организира и провежда спортни игри с туристите, общува активно с тях и участва във вечерната програма

2. Фитнес аниматор – организира и провежда групови тренировки с туристите – Аеробика, Тае бо, Стречинг, Пилатес, Аква гимнастика и др, участва във вечерната програма

3. Детски аниматор – организира и провежда игри и забавления в детския клуб на хотела, участва във вечерната програма

4. Отговорник танцови шоа – обучава аниматорите, които ще участват в танцовите представления, самия той участва в тях, отговаря за сценичната постановка.

5. Шеф аниматор – обучава аниматорите в хотела и осъществява контрол по време на сезона, включва се в спортната и детската програма, води вечерната програма.