Kaufland е много повече от успешна международна търговска компания: ние сме работодател, който превръща служителите в един силен екип. Предлагаме не просто позиции, а сигурни работни места.

Kaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Германия, Румъния, Молдова, Хърватска, Полша, Чехия, Словакия и Австралия. Първият хипермаркет в България е открит през  2006. В момента компанията притежава 59 филиала в 33 града в цялата страна. В последните години Kaufland е безспорен лидер в разпределението на пазарните дялове в ритейл сегмента в България.

Доволните клиенти са нашата цел. В хипермаркети Kaufland можете да намерите всичко, което желаете и от което се нуждаете. В това се изразява нашата философия – голямо разнообразие от продукти с високо качество на конкурентни цени.

Свободни работни позиции

– Кариерна програма “Управители на бъдещето” в направление: Търговия и маркетинг, Продажби, Финанси и администрация, Управление на недвижимостите, Логистика

– Стажант в дирекция Търговия и маркетинг

– Сътрудник в сектор Управление на филиалните стокови наличности

– Свободните позиции в нашите хипермаркети в гр. Варна