Regiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., днес във фирмата работят повече от 5000 служители в Магдебург , Берлин, Хале, Залцведел, Кайзерслаутерн, Вайнгартен и др.
Нашият сървис център в град Варна и Русе е специализиран в телефонно и писмено обслужване на клиенти на различни доставчици на енергия. От 2012 година тук при нас работят мотивирани и квалифицирани служители, благодарение на чиито постигнати успехи и висока клиентска оценка е факт постоянното разширяване на нашите филиали.
През април 2017 г. отвори врати и нашият нов модерен офис в София с 380 работни места. Дейността е насочена в сферата на телекомуникациите и информационните технологии.
Добре дошли и в офиса ни във Велико Търново, където вече работят повече от 50 служители!

Свободни работни позиции:

1.Служител запитвания с немски език
Отговорности: компетентно и пълно обслужване на клиенти писмено и по телефона на немски език, участие в провеждащите се обучения с цел повишаване на квалификацията.

2.NET Developer с немски или английски език
Отговорности: разработване и поддръжка на уеб приложения в сферата на енергетиката в ASP.NET; разработване на нови функционалности и системни модули с ASP.NET и C#; подобряване , отстраняване на грешки и интеграция на вече съществуващи VB.NET- и C#-кодове; писане и усъвършенстване на Stored Procedures в MS SQL.

3.Разработчик Robotics
Отговорности: анализ и оценка на работни процеси във връзка с автоматизацията директно при крайния потребител; проектиране и разработване на решения, които подпомагат „Flow“- процеса в работата на служителите; планиране и изпълнение на проекти за внедряване на решения за помощ и автоматизация; изпълнение на работни потоци с използване на съвременен RPA софтуер.