Хотел Sol Luna Bay Resort**** е един от най-престижните и реномирани четири звездни комплекси на Българското Черноморие. Хотелът, който е част от голямата и авторитетна международна хотелска верига Melia Hotels International (с над 350 хотела на 4 континента) оперира от 2009 г. под марката Sol Hotels. За своите десет сезона Sol Luna Bay Resort се превърна в един от символите в България за качествен продукт на базата All Inclusive. Хотелът печели всяка година престижни международни награди, а броят на редовните гости и приятели непрекъснато расте. Всичко това е постигнато благодарение на невероятните усилия и отдаденост на нашия прекрасен екип, който влага много любов и старание във всеки детайл. Културата на обслужване и стандартите, които прилагаме са на световно ниво.
Разположен на морския бряг и в непосредствена близост до финия пясъчен плаж, Sol Luna Bay Resort предлага изключителна комбинация от неподправена естествена природа и невероятна гледка към Черно Море. Уединеният хотелски комплекс е много подходящ за разходки край живописния бряг и за практикуване на водни спортове. Разположен е на 60 минути от Летище Варна и Бургас и на 10 минути от Бяла и Обзор. Sol Luna Bay Resort предлага 470 просторни и обзаведени с вкус стаи, където можете да се насладите на пълен комфорт и спокойствие.
На разположение на гостите са два открити и един закрит басейн, 3 ресторанта, 4 бара, аквапарк, уелнес център, фитнес, детски клуб, магазини и др. От стаите се разкрива прекрасна морска панорама, а шезлонгите и чадърите на плажа са безплатни. Екип от вечно усмихнати аниматори се грижи за забавлението на деца и възрастни седем дни в седмицата. Комплексът разполага още и с конферентни зали и голям паркинг.


Свободни работни позиции
-РЕЦЕПЦИОНИСТИ
-БАРМАНИ
-СЕРВИТЬОРИ
-ПИКОЛА

Изисквания за профила на кандидатстващите за работа/стаж
Изискванията ни са мотивация, дисциплинираност, отговорност, усет към детайла и владеене на поне един чужд език.