STP е партньор за преводи и комуникации в скандинавския пазар. Разполагаме с мащабни и качествени решения за локализация на датски, английски, финландски, исландски, норвежки и шведски език.
Повече от 400 други компании за езикови услуги по света купуват своите скандинавски преводи от STP. Ние прехвърляме съдържанието на клиентските продукти на скандинавския пазар и  изваждаме скандинавски продукти в целия свят.
STP се нарежда в 100-те световни преводачески компании, в класация между 20 000 други такива. Постигнахме тази позиция, като се фокусираме само върху шест езика.

Работа в STP ви дава възможност да работите с колеги, които работят съвместно, в динамична и високотехнологична среда. Ние сме скандинавци – винаги сме умни, а не стриктнo-формални.
Нашата фирмена култура отразява нашите северни ценности: откритост, ангажираност и смислен подход. Това означава споделяне на знания, осигуряване на обратна връзка, непрекъснато възприемане на технологии и обучение.
Открийте съмишленици, които са страстни по чуждите езици. Усъвършенствайте технологичните си умения. Разширете хоризонтите си. Посетете страницата ни за свободни работни места, за да разберете какво може да бъде най-добрият ви ход в кариерата. Постоянните ни позиции, за които набираме кадри: https://stptrans.com/vacancies/
Освен това, ние предлагаме забавна и спокойна работна среда и множество социални дейности през цялата година.
Много се гордеем с това, че наскоро спечелихме наградата за най-добър доставчик на езикови услуги за благосъстоянието на служителите в подразделението за приходи под £ 25 милиона. STP получи наградата BELA (Най-добри награди за работодателите в областта на локализацията) за Набиране на кадри.

Свободни работни позиции

Project coordinator
PM Project assista

Контакти за повече въпроси:

Facebook // Twitter // LinkedIn