Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 500 служители се намира в България.

Fantastic Services в България

Екипът на Fantastic Services, който се намира в България, извършва цялата стратегическа и оперативна дейност на фирмата – от маркетинга и продажбите, през технологичното и системно обезпечаване, до обслужването на клиенти и финансовото управление.
Това, както и наличието на възможност за работа в четири различни града на страната – Варна, Велико Търново, София и Бургас, прави бранда привлекателен работодател, предлагащ разнообразни възможности за професионална реализация във всички направления на един съвременен международен бизнес

Щастие на 360 градуса!

Философията ни – Щастие на 360 градуса, е изградена около една основна ценност – създаването на услуги, които правят хората щастливи. Стремим се всеки ден и с всяка страна на нашата дейност да предизвикваме положителна промяна както за нашите клиенти и партньори, така и за всеки един от екипа ни.

Свободни работни позиции

  1. Sales Representativ
  2. Email/SMS Marketing Specialist
  3. SEO Specialist
  4. Sales Agent – Australian Market
  5. PR Trainee
  6. Customer Service Representative
  7. Credit Control Trainee

Контакти за повече въпроси:

Email // Facebook // LinkedIn // YouTube