ALTIDO e една от водещите международни компании за краткосрочно настаняване в Европа. Наша водеща цел е да се грижим както за собствениците на имоти, които управляваме, така и гостите, които се настаняват в тях. Лондон, Милано, Единбург и Лисабон са сред нашите топ дестинации. Стремежът ни е да реализираме мечтите на всеки пътуващ, като му осигурим първокласно настаняване и обслужване.

Свободни позиции за работа/стаж:

  • Организатор, работа с клиенти – Организатор работа с клиенти управлява отношенията с настоящи и потенциални гости като отговаря на запитвания за настаняване, предоставя информация за имотите, съдейства при възникнали ситуации в имота по време на престоя. Позицията предполага активна комуникация с гости и трети лица, писмено и по телефон. Приоритет е осигуряване на приятен и пълноценен престой на гостите, като се стреми да изгради доверие към бранда и да ги насърчи да посетят отново имот на АЛТИДО, както и да препоръчат компанията на приятели и познати.
  • Финансов асистент – Целта на позицията е проследяване и изпълнение на плащания, изготвяне на справки и отчети, управление на фактури. Функцията изисква също въвеждане и обработка на данни в различни системи. Основните направления на дейността са:
    • 1) Управление на разплащанията с гости – потвърждаване на направено плащане преди настаняване на госта
    • 2) Управление на разплащанията със собственици – потвърждаване на дължимите суми към собственици на имоти, които са в портфейла на компанията
    • 3) Управление на разплащанията с партньори – потвърждаване на дължими суми към партньорски сайтове