Flat Rock Technology е компания, специализирана в създаването на пълната гама от софтуерни решения – мобилни и web приложения и системи.
Компанията работи и в областта на аутсорсинга, като дейностите, които предлага са разнообразни – обработка и работа с бази данни, електронна търговия, дигитален маркетинг, както и поддръжка на системи.
Flat Rock Technology съществува на пазара в България от 10 години, като основният й офис се намира във Варна, България.

Свободни работни позиции

• .Net Developer
• PHP Developer
• Web Designer
• Mobile Developer

Credit Control Specialist – Cпециалист заминаващ се с работа с корпоративни клиенти относно кредитени лимити, оценка на кредитен риск и кредитен рейтинг.

Digital Account Manager – Работа в сферата на афилиейт маркетинга, комуникация на английски език с цел търгуване на интернет пространство.

Web and Data Administrator – Работа с база данни, с изискване за отлично внимание към детайла. Валидиране на информацията, следене за прецизна точност при цени и стокови наличности.

Office Administrator – Специалист отговарящ за офиса, посрещането и настаняването гостите и клиентите на компанията. Работещ пряко с всички служители и изпълнителния директор на Flat Rock Technology.