Ивелина Тодорова-Янкова

Ивелина Тодорова-Янкова е директор на Център “Кариери, предприемачество и маркетинг” към Икономически университет – Варна. Сертифициран кариерен консултант по международната програма GCDF от 2017 г., с опит в кариерното консултиране от 2015 г. Провела е над 90 индивидуални консултации със студенти, кандидат-студенти и алумни, както и консултации с международни студенти на чужд език. Участвала е в организацията на над 500 събития с работодатели.

Провежда самостоятелни уъркшопове, свързани с подобряване уменията за кандидатстване и правилната комуникация. Активно подготвя млади специалисти за поведенчески модели по време на интервю, както и разработване на автобиография и мотивационно писмо. Като специалист смята, че чувството за удовлетвореност от професията идва, когато имаш възможност да подпомагаш  развитието на таланти. Мисията в работата и е да дава старт на личностното и професионално развитие.

Гергана Вълкова

Гергана Вълкова е част от екипа на Кариерен център към Икономически университет – Варна от 2010 година. В момента е Експерт професионално/кариерно ориентиране. Участвала е 8 пъти в организацията на форум „Кариери“ в университета.

Сертифициран кариерен консултант е по международната програма GCDF от 2013 година и 10 години активно провежда индивидуални и групови кариерни консултации на кандидат–студенти, студенти и завършили ИУ-Варна. Опитът й в кариерното консултиране извън центъра е като преподавател в университета по дисциплината “Кариерно развитие” на студенти в първи курс и сред целева група трайно безработни лица, провеждайки обучения към Бюро по труда. Работата й е пряко свързана с комуникация с множество работодатели в страната и това допринася за актуалната информация за пазара на труда в конкретния момент.

Добромира Христова

Добромира Христова е част от екипа на Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“ от 2020 година. Сертифициран кариерен консултант по международната програма GCDF от 2022 г., както и администратор към иновативната мрежа за сътрудничество между Икономически университет – Варна и бизнеса (UEBN). В моменте изпълнява длъжността Експерт реклама към центъра.

Участва във всеки един от процесите при избор на подходящо образование или кариерно ориентиране на всеки бъдещ, настоящ и завършил студент. Може да Ви помогне за идентифициране на интересите, нагласите и потребностите Ви, целящо използването на пълния Ви потенциал.

Златомир Иванов

Златомир Иванов е част от екипа на Център “Кариери, предприемачество и маркетинг” от 2020 г. В момента работи като Анализатор, проучване вътрешен пазар. Студент трети курс, ОКС ,,Бакалавър”, специалност ,,Маркетинг” към катедра ,,Маркетинг” в Икономически университет – Варна.

Председател е на отдел “Проекти и научноизследователска дейност” в Студентски съвет към Икономически университет – Варна. Участвал е в организацията на различни събития, свързани със студенти на ИУ – Варна, както и техни партньори. В свободното си време се занимава с дигитален маркетинг, графичен дизайн и фотография.

Яна Гюзелева

Яна Гюзелева е председател на Студентски съвет към Икономически университет – Варна от 2021 година.  Студентка трети курс, ОКС ,,Бакалавър”, специалност ,,Предприемачество и инвестиционен мениджмънт” към катедра ,,Бизнес, инвестиции и недвижими имоти” в Икономически университет – Варна.

Тя обича природата, спорта и изкуството, представлява клуб ,,ЕкоЛогика” малко след неговото създаване, като връзка между заинтересовани от опазването на околната среда страни, създавайки положително устойчиво въздействие и съдействайки за приложението на социално отговорни практики. Винаги усмихната и готова да се включи в организацията на различни доброволчески инициативи и събития като ,,Семинар Toolbox for Students”, ,,Зелен маратон – велоклуб ,,Устрем”, Варна”, ,,Summer Salsa Fest”, ,,Световна купа по спортна гимнастика” и много други.