Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.
Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка. Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес само у нас Съдърланд достига 2500 служители, работещи в пет различни локации – три офиса в София, един в Бургас и един във Варна. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.

Свободни работни позиции:

  1. Customer Service Analyst – Portoguese, German + English B2
  2. Tier 1 Customer Service Representative with German and English B2 /FT and PT
  3. Customer Support with German B2
  4. Консултант обслужване на клиенти с включено обучение по немски език за средно напреднали (ниво B1), Академия по немски език
  5. Customer Service Analyst with Portuguese and English
  6. Customer Service Analyst with French and English (Regular Work Hours, Weekends Off)
  7. Tier 1 Customer Service Representative with French/ Italian and English
  8. Tier 1 Customer Service Representative with Polish and English

Контакти за повече въпроси:

Имейл: earlycareer@sutherlandglobal.com

Facebook // LinkedIn // Instagram