BILLA България е първата международна верига супермаркети, която стъпва на българския пазар през 2000 г. Към момента веригата разполага с 159 магазина в 50 града в страната, а скоро ще открием 14-я си магазин във Варна.

Компанията продължава да развива своята търговска мрежа от супермаркети и да предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и свежи месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

Свободни позиции за работа/стаж:

  • Управител на магазин – грижи се и управлява целия екип на магазина, координира всички работни процеси, обезпечава ефективната работа в магазина и постигането на заложените резултати.
  • Заместник-управител на магазин – подпомага дейността на Управителя и при негово отсъствие изпълнява функциите му.
  • Ръководител на отдел – грижи се за стоковия поток и организирането на задачите на служителите в своя отдел, както и подпомага работата на Управителя. Отговорен е и за обучението на своите служители и контрола по изпълнението на задачите.
  • Ръководител на отдел „Сървис“ – грижи се за процесите на работа и организирането на служителите на витрините на обслужване, отговорен е за спазването на стандартите за качество на продуктите, както и презентацията на стоката.
  • Отговорник каси – ръководи работата на всички касиери в магазина, следи за спазването на вътрешните стандарти за работа на каса, вежливото обслужване на клиентите и отговаря за правилното отчитане на касовата наличност.
  • Координатор система инвентаризации – управлява и контролира стокооборота и наличностите във филиала, грижи се за обработването на документите от всички инвентаризации; помага на колегите при работа със системата и правилното преброяване на стоките.
  • Служител “Сървис” – грижи се за любезното обслужване на клиентите ни на топлата витрина в магазини BILLA. Основната му задача през деня е свързана с: Изпичане и аранжиране на продуктите от топлата точка в магазина; Приготвянето на уханните печивата от нашата BILLA пекарна; Грижа за хигиената и добрия облик на топлата витрина.
  • Аранжор-касиер – Нашите Аранжор-касиери се грижат за любезното обслужване на клиентите ни, както и за добрия и приветлив облик на магазини BILLA. Екипът ни е винаги на линия, за да ви съдейства и да превърне обикновеното пазаруване в истински приятно изживяване.