Добре дошли в Блу Линкс Интърнешънъл – успешната връзка между таланти и компании на глобално ниво от далечната 1988г! Нашата престижна агенция разполага с интернационален екип от експерти с години опит в сферата. От лизинг на персонал до дигитален маркетинг, търсене и подбор на таланти, среден и висш мениджмънт, ние имаме решенията, от които се нуждаете. Със стабилно глобално присъствие и 6 офиса в Нидерландия, Колумбия и България, нашият растящ екип от професионалисти устремено завладява HR пазара.

Свободни позиции за работа/стаж:

Блу Линкс е агенция за подбор на персонал, като в България си сътрудничим с международни компании, които имат офиси в цялата страна.
Запълваме отворени позиции за нашите клиенти в най-различни направления и индсутрии: ИТ, Административни и офис дейности, Дигитален маркетинг, Обслужване на клиенти, Продажби, Производство и др.
Освен това ние самите се разрастваме и често търсим младши служители, като завършилите или завършващи студенти от различни специалности в ИУ – Варна, са подходящ профил за началните позиции в Блу Линкс.