BULGARIAN SUN HOTELS е българска хотелска верига разположена в курорта Златни пясъци.

Веригата управлява два четиризвездни хотела – Apollo Spa Resort 4 * +, Helios Spa Hotel 4 * и най-новият уникален Poseidon Beach Resort 5 *, който предстои да посрещне пърите си гости през лятото на 2024. Всички наши хотели са добре известни със своите високи стандарти, висококачествено обслужване и стремежа си да накарат гостите да се чувстват като у дома си. Ето защо нашето мото е „Your Second Home“.

Ние се стремим да създадем отлични условия за на нашите служители, за да могат те, да предоставят отличен продукт при обслужване на нашите гости, защото удовлетвореността на гостите ни е наш пръв приоритет.

Свободни позиции за работа/стаж:

  1. Агент Маркетинг и продажби – работа/стаж – подпомага работата на отдела, извършване на продажби на туристически услуги, работа със социални мрежи, контакти с рекламни агенции и др.
  2. Агент Резервации – комуникация с потенциални клиенти, предлагане на разични пакети за почивка, извършване на резервации по телефон, имейл
  3. Агент Връзка с гости – комуникация с гости на хотела, информира ги за услуги, които хотела предлага, съдейства за решаване на проблеми по времена престоят им, грижи се за комфорта на гостите
  1. Рецепционисти/ки
  2. Сервитьори/ки
  3. Бармани/ки
  4. Главен барман
  5. Спасители/ки
  6. Охранители/ки