Фирма СиСофт ООД е специализирана в разработката и поддръжката на високотехнологични решения в областта на банковия и финансов софтуер. Нашата мисия е да предоставим инфраструктура за изграждане, внедряване и администриране на финансови продукти, които улесняват жизненоважните връзки, подкрепящи съвременните пазарни структури. Усъвършенствайки се непрекъснато, ние се гордеем с предоставянето на услуги на ниво, с качество и точност, което ни поставя в челните редици на нашата област.

Успехът на компанията се дължи най-вече на формирания през годините постепенно увеличаващ се сплотен и отговорен екип от опитни професионалисти и мотивирани млади специалисти. Ние сме едно голямо семейство, работим упорито,
помагаме си във всичко и се забавляваме неспирно. Смятаме, че всичко това е фундаментално за нашия успех. Работили сме усърдно през годините, за да създадем тази култура и сега правим повече от всякога, за да я развием още.

Свободни позиции за работа/стаж:

Организираме стажантски програми в две насочености – Quality Assurance и Software Development.

Те са изцяло практически и целят да изградят у участниците умения за работа като QA или като програмист в софтуерна компания. По време на програмите стажантите получават обратна връзка и подкрепа от опитни ментори, а в края най-добре представилите се получават предложение за постоянна работа в компанията.

Програмите са с продължителност около 6 седмици и отговарят напълно на изискванията за задължителен стаж от университета. Гъвкавият график позволява да бъдат съчетани с редовна форма на обучение в образователна организация.