ERA България е част от голямото семейство на ERA Real Estate от септември 2006 година. За близо 20 години на пазара на недвижими имоти марката ERA се е доказала като една от водещите фирми при покупко-продажбата на имоти, отдаване под наем и финансиране на покупката.

С 53 години глобално присъствие и 18 години местен опит, със своите над 40 офиса в 15 български града и над 300 добре обучени и професионално подготвени консултанти, ERA Недвижими имоти осигурява на своите клиенти спокойствие и увереност в едно от най-сериозните решения, които взимат през техния живот. ERA Real Estate e водеща световна франчайз марка с над 40 000 обучени служители от цял свят, които предоставят на клиентите си еднакъв стандарт на работа и качество на услугата!

ERA България се е специализирала в покупко-продажбата на жилищни имоти, като осигурява на своите клиенти и помощ при нужда от кредитиране. Едно от нещата, отличаващи ERA България от останалите фирми за недвижими имоти на пазара е, че сме една от малкото фирми, отговарящи на изискванията на влезлия в сила през 2016 г. Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители – вписана в регистъра на кредитните посредници при БНБ. А от 2023 година и успешно развиваща марката CREDITERA, която работи в помощ и ръка за ръка с марката ЕРА.

ERA България предлага множество възможности за кариерно развитие, спрямо желанието, целите и потенциала на всеки един от служителите си. В офисите на ЕРА ще откриете добре обучени и подговени не само консултанти недвижими имоти, но и кредитни такива, офис координатори, правни експерти, франчайз партньори с богат опит и мениджъри, които ще са до Вас на всяка стъпка от процеса по покупко-продажбата на Вашия мечтан дом. В ERA България всеки служител преминава през редица обучения, тренинги, има достъп до база с видео обучения, които му помагат да се развива и усъвършенства, но най-голямото предимство за работещите в ERA – това е екипът и екипната работа. Системата на ERA насърчава сътрудничеството между всички служители и ERA офиси.

ERA и нейните офиси можете да откриете в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Поморие, Силистра, Шумен, Търговище, Сливен, Стара Загора, Ловеч, Плевен и Хасково.

Не се колебайте да ни потърсите!

Свободни позиции за работа/стаж:

  • Стажант консултанти
  • Консултанти недвижими имоти
  • Кредитни консултанти
  • Офис-координатори
  • Франчайз партньори на ЕРА България
  • Членове на системата ни за препоръчители