Flat Rock Technology is a leading software development company that offers custom software development, outsourcing and cloud management services to clients around the world. We serve as a reliable partner to medium and large-sized businesses since 2008. Today we unite more than 400 highly-skilled professionals in our offices in London, Budapest,
Tbilisi, Varna, Burgas and Ruse.

We are highly devoted to our improvement and are constantly in search of upgrading our knowledge to meet the evolving need of our clients. Flat Rock Technology is a Microsoft Gold Certified Partner and ISO 9001:2013 and ISO 27001:2015 Certified. Our team is constantly growing and searching for professionals to join us. We encourage learning, personal development and life & work balance. With more than 13 years of experience and commitment to delivering exceptional results, Flat Rock Technology is the right place for you to grow and develop your talent!

Свободни позиции за работа/стаж:

  • Junior Finance Assistant – Младши специалист в сферата на UK счетоводство, който ще бъде обучен на всички тънкости в професията от опитни специалисти. Необходимо е владеене на английски език на работно ниво, кандидатури с висше образование в сферата на финансите/счетоводството или в процес на придобиване ще се разглеждат с приоритет. Разбира се отлична компютърна грамотност и опит с Microsoft Office (Excel, Word, Outlook) и опит/стаж в областта се считат за предимство. Позицията предоставя възможност за кариерно развитие и придобиване на допълнителна квалификация.
  • Finance Specialist – Старши специалист в сферата на UK счетоводството с минимум година опит в областта на финансите/счетоводството. Позицията е обвързана с отлично владеене на английски език, висше образование в сферата на финансите или счетоводството, отлична компютърна грамотност и опит с Microsoft Office (Excel, Word, Outlook). Кандидатът ще се присъедини към екип от специалист, в сключено въвеждащо обучение и колега/ментор на разположение при допълнителни въпроси.
  • Marketing Specialist – Маркетинговият специалист във Флат Рок поддържа всички социални медии на компанията, работи по благотворително ориентирани инициативи и събития в компанията ни. Вътрешния маркетинг на компанията е неразделна част от работния процес. Ако вие сте с отлично владеене на английски език, висше образование в сферата на маркетинга или в процес на придобиване, познание и/или опит с Facebook Ads, LinkedIn и др. социални мрежи и с предходен опит областта и искате да развиете своите умения в голяма международна компания, позицията е точно за ВАС.
  • HR Specialist – Ако имате интерес да се занимавате с подбор на млади амбициозни хора, да се потопите в дълбините на българското трудово-право, да сте наясно с всички тънкости на администрацията, и най-вече да превърнете интересите си в професия, това е точната позиция за Вас. Необходимо е владеене на английски език на работно ниво и желание и мотивация за работа. Колегата на позицията ще премине през подробно обучение, затова и кандидати без или с малък опит са подходящи за позицията.
  • Data Analyst – Позицията е подходяща за кандидати, които обичат да работят с данни и цифри, владеят английски език на работно ниво, отлична компютърна грамотност и опит с Еxcel и Pivot tables и внимание към детайла. Работата е обвързана с обработване на големи обеми от бази данни свързани с електронна търговия.
  • Data Operator – Позицията е подходяща за кандидати без опит, които тепърва навлизат в света на бизнеса. Необходимо е владеене на английски език на работно ниво, отлична компютърна грамотност и опит с Microsoft Office и най-вече внимание към детайла. Всеки преминава пълно и детайлно обучение, като позицията е с работа на график и е подходяща за учащи.
  • Junior C# Developer – Позицията е подходяща за плавен старт и навлизане в IT сферата. Необходимо е владеене на английски един на работно ниво, основни познания по C# и Java Script, опит и свободно използване на основни концепции и структури в програмирането (Data Structures, Data types, Algorithms, Clean Code, etc.), както и HTML и CSS. Всеки преминава пълно и детайлно обучение, назначава се ментор, който да въведе в работата и да покаже добри практики и се предоставя документация.