Вече над 9 години hello.de е компания за обслужване на клиенти, специализирана в средни предприятия и стартиращи фирми от различни браншове като банкови услиги, телекомуникации, електронна търговия и други.

Нашите повече от 800 колеги в шестте локации на hello.de са толкова разнообразни, колкото и нашите клиенти. Независимо от възрастта, националността, религията, сексуалната ориентация или социално-културния произход, ние в hello.de живеем в дух на екипност, открита комуникация и толерантност.

Обслужваме нашите клиенти по телефон, по имейл или във видео-разговор. Тъй като сме силни заедно, ние издигаме обслужването на клиентите на друго ниво – и просто сме #kundenglücklichmacher.

Нашите светли, модерни офиси в България (Варна и Бургас) и в Германия (Берлин-Фридрихсхайн, Берлин-Райникендорф, Крефелд, Есен) създават пространство за конструктивна работа и висококачествени консултации с клиенти. Нашите проектирани с усет релакс-зони са социални места за почивка, oтдих и забавление заедно.

Свободни позиции за работа/стаж:

Специалисти обслужване на клиенти с немски език за офисите ни във Варна и Бургас:

  • Специалисти Обслужване на клиенти на немски мобилен оператор, които осъществяват консултиране в избора на най-подходящите продукти или услуги – гъвкаво работно време на пълна/частична заетост с възможност за работа от вкъщи;
  • Специалисти Обслужване на клиенти при онлайн видео идентификация с цел регистриране в немски сайтове и банки – гъвкаво работно време на пълна/частична заетост, с ниско ниво на стрес, в офисите ни в гр.Варна и гр.Бургас;