Kaufland България е лидер в сектора на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 служители. Шест поредни години компанията е сертифицирана като Top Employer от международния независим институт Top Employers Institute. От началото на 2022 г. до момента утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 отличия в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори пореден път през 2023 г. компанията заслужи и престижното първо място като „Най-добър работодател“ според класацията на Career Show Index 2023, както и Любим международен работодател от единствената в България изцяло потребителска класация My Love Marks.

Свободни позиции за работа/стаж:

Представяне на възможностите за работа/ стаж в цялата структура на компанията – Административен офис в гр. София; Логистична база в с. Стряма и филиална мрежа на територията на 25 града в страната.

Свободни позиции на територията на гр. Варна към момента “Отговорник техническа поддръжка”, “Служители в отдели и касиери на пълно и непълно работно време”, “Служители на витрина с обслужване”.