KBC Global Services е двигателят на процесите в KBC Group – водеща банково-застрахователна група с над 41 000 талантливи служители, които обслужват повече от 12 милиона клиенти в цяла Европа. Българският клон на нашата компания е основан през 2019 г., за да предоставя на останалите дружества от групата на KBC широк спектър от бизнес услуги в различни области, сред които са ежедневното банкиране, кредитните и финансовите операции, борбата против изпирането на пари, застраховането, платежните услуги, търговията с ценни книжа и други. Разполагаме с ИТ хъб, който реализира редица проекти в подкрепа на дигиталната трансформация на KBC Group, свързани със софтуерни разработки, изкуствен интелект, кибер сигурност, контрол на качеството и други ИТ решения.

Част от нашата общност са както експерти с дългогодишен опит, така и наскоро завършили висшето си образование талантливи специалисти, които са ориентирани към резултатите и са трайно ангажирани с успеха на компанията. Стремейки се да изградим култура, в която личното и професионалното развитие са на преден план като двигатели за устойчив бизнес растеж, даваме възможност на всеки да придобие нови умения, сменяйки позицията си или приемайки нови предизвикателства.

Ако търсите работа, която да работи за вашата стабилност, сигурност, ежедневен график, предпочитания или просто да работи за вас, разгледайте свободните позиции, които предлагаме.

Свободни позиции за работа/стаж:

  • AML Investigator Intern ( Customer Lifecycle)
  • Financial Processes Intern
  • Insurance Intern
  • KBC Enter Program