myPOS е международна финтех компания с повече от 8 години история. Работим на над 30 европейски пазара с над 150 000 клиенти от различни индустрии. Нашият екип се състои от близо 500 опитни професионалисти в повече от 20 области, които се намират в офисите на myPOS в България, Великобритания, Ирландия, Италия, Франция, Холандия, Австрия, Румъния, и други страни.

В основата на нашата култура са иновациите и въздействието, разнообразието от хора и бизнеси, заедно с нашата способност да си сътрудничим и да мислим в мащаб.

Нашата мисия е да дадем възможност на всеки бизнес да се възползва от предимствата на новите технологии и иновативните платежни решения и да се справи с предизвикателствата, откривайки нови пътища към успеха. Съчетавайки най-модерните технологии с въображението и опита на нашия екип, ние създаваме нова бизнес реалност, в която плащанията се основават на иновативност, свобода, гъвкавост и възможности за растеж. Всеки бизнес, независимо от дейността и мащаба си, може да стане част от нея.

Компанията предлага възможности за развитие в направления: Финанси, Маркетинг, Продажби, Обслужване на клиенти на 14 езика, Риск, Съответствие (Compliance), Информационни Технологии, Разработка на софтуер и много други. Вижте повече на careers.mypos.com

Свободни позиции за работа/стаж:

Имаме стажантска програма с 15 позиции в различни направления, както в Маркетинг, Продажби и Финанси, така и в ИТ, Софтуерно програмиране и други.