Netpeak Bulgaria Digital Growth Partner е performance marketing агенция, част от Netpeak Group – една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа. Компанията предоставя на своите клиенти широк спектър от продукти и услуги, които отговарят на потребностите както на малкия, така и на средния и големия бизнес. Оптимизация на сайтове, пълен комплекс от инструменти за онлайн реклама, брандинг и копирайтинг са само част от услугите, с които ежедневно оперира компанията.

Списъкът с клиенти на агенцията включва най-различни интерактивни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини. Ние не просто популяризираме уеб сайтовете на своите клиенти – ние сме концентрирани върху цялостното промотиране на техния бизнес. Ориентираната към резултатност нагласа е това, което ни помага да се откроим от тълпата. Ние сме екип от ярки и креативни професионалисти на най-високо ниво, които превръщат Netpeak в нещо повече от агенция, а именно – в начин на живот.

Netpeak Group разполага със 7 офиса в 4 държави, в които над 900 служители работят върху клиентски проекти. В българския офис на Netpeak към началото на 2023 г. работят близо 70 служители, разположени в трите основни офиса на агенцията – София, Варна и Стара Загора.

Netpeak е организатор на ежегодната конференция за дигитален маркетинг Online Advertising conference — една от най-мащабните конференции за онлайн реклама в България с близо 500 участници и водещи лектори специалисти от страната и чужбина.

Netpeak e Premium Google Partner, Google Certified Digital Champion, Premium Facebook Marketing Partner, член на Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB), първата българска агенция Google Comparison Shopping Services Partner,
сертифициран International Google Growth Partner (IGAP).

Netpeak печели 1-во място в категория SEO агенция на E-volution Awards 2016 от Forbes Bulgaria, финалист e на Premier Google Partner Awards 2019 – категория “Search Excellence” и в категория “Best SEO Campaign” в European Agency Awards 2020. Netpeak печели и приза Best eCommerce Service of the Year – 2022 ot конкурса “Вest IT Service Providers of the Year in Bulgaria 2022”, организиран от IT Awards Bulgaria. Netpeak oглавява и т.н. “Clutch Leaders Matrix” – класация на Clutch.co за “Top Online and Internet Marketing Companies” за 2023 в света.

През 2021 Netpeak се класира на първо място в класацията “Топ 10 на най- предпочитаните IT компании за работa в България” на Noble Hire, от неинженерните гласове на публиката.

Netpeak има за цел да помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството. Всеки ден агенцията работи с идеята за усъвършенстване, за да вдъхнови обществото със собствен пример за развитие и чрез създаване на полезни проекти и инициативи.

Сърцевината на бранда се корени в сътрудничеството на принципи, възпитавани от Netpeak Group от 2006 г. насам. Така през годините Netpeak се е превърнал не просто в агенция, а в синоним на резултатно ориентиран дигитален маркетинг.

Свободни позиции за работа/стаж: