Netpeak Bulgaria Digital Growth Partner е performance marketing агенция, част от Netpeak Group – една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа. Групата се състои от компании, фокусирани върху предоставянето на дигитални маркетингови услуги, бизнес аналитика, Martech SaaS, Edutech, growth hacking и B2C решения. Netpeak също така създава собствени продукти като SaaS платформи и мобилни приложения, използвайки компетентността и експертизата, натрупани в рамките на Netpeak Group.

Групата започва да развива своята дейност преди повече от 18 години в Украйна. За този период от време тя има реализирани над 7 000 успешни проекта и разполага с девет офиса, разположени в пет различни държави. Компанията е носител на множество награди, а нейният екип, състоящ се от над 950 специалисти, всеки ден активно работи за повишаване на успехите и за създаване на решения в полза на бизнеса. В българския офис на Netpeak към началото на 2024 работят близо 80 служители, разположени в трите основни офиса на агенцията – София, Варна и Стара Загора.

Свободни позиции за работа/стаж:

  1. People Manager and Administrative Coordinator за град Варна

Кандидатът трябва да бъде мотивиран, амбициозен и готов да се справя с различни задачи. Изискват се организационни умения, способност за управление на задачи и ефективна комуникация със сътрудниците. Необходимо е владеене на български и английски език, както и шофьорска книжка.

Отговорностите включват изпълнение на административни и оперативни задачи, спазване на крайните срокове, комуникация с колегите и поддръжка на офиса. Предлагат се фиксирана заплата, бонуси, система за адаптация и помощ, гъвкаво работно време и други корпоративни привилегии.

Линк към обявата: https://career.netpeak.group/bg/vacancy/eda9a4/

  1. Middle SEO Specialist за град Варна

Netpeak търси Middle SEO Specialist със солиден опит и теоретични познания в областта на оптимизацията за търсещите машини. Изискванията включват поне 2-годишен опит като SEO специалист, сертификат за Google Analytics и средно ниво на владеене на английски език. Предимство се отдава на знания в HTML, CSS, PHP и различни CMS платформи като OpenCart, WordPress, Magento и други.

Отговорностите на позицията включват SEO оптимизация на сайтове, настройка на системи за уеб анализ, разработка на семантика, одит и оптимизация на сайтове, отчетност за извършената работа, подобряване на conversion rate на сайта и анализ на ефективността на източниците на продажби.

Линк към обявата: https://career.netpeak.group/bg/vacancy/middle-seo-specialist-netpeak-f3f6ec/

  1. Junior SEO Specialist за град Варна

Работата като Junior SEO Specialist предлага перфектна възможност за учене и разширяване на познанията и уменията в областта на SEO.

Изисква се опит в IT сферата, курсове или самообучение по SEO, както и умение да се работи с инструменти като Google Docs и Google Sheets. Кандидатите трябва да бъдат внимателни, изпълнителни и да спазват инструкциите, съчетавайки добро писмено и устно владеене на български език. За предимство се считат: базови познания по HTML, JavaScript, WordPress и други. Опитът с AI също се оценява.

Отговорностите на позицията включват: активно учене, внимание към детайлите, целеустременост, рационалност, отговорност и самоорганизация.

Линк към обявата: https://career.netpeak.group/bg/vacancy/junior-seo-specialist-netpeak-5d74f5/

  1. Middle Email Marketing Specialist за град Варна

Агенцията Netpeak търси проактивен и мотивиран Middle Email Marketing Specialist, който да преодолява нови предизвикателства в изпълнението на имейл маркетинг задачи.

Професионалните изисквания за позицията включват: опит от поне една година в областта на имейл маркетинга, отлично владеене на писмен български език, работа с Google Analytics и Photoshop, както и опит с поне една от платформите за имейл маркетинг: Contact Pigeon, Mailchimp, Klaviyo, Hubspot. Опитът в разработването на чат ботове и SMS автоматизации се счита за предимство.

Отговорностите на позицията включват разработване на имейл маркетингови стратегия, генериране на идеи за ефективно съдържание на имейли, изпращане на имейл кампании, анализиране на ефективността на кампаниите, създаване и оптимизиране на автоматизирани имейл кампании, оценка и сегментиране на потребителите, провеждане на A/B тествания.

Линк към обявата: https://career.netpeak.group/bg/vacancy/f64277/