Nula.bg е иновативна финтех компания, основана с цел да трансформира начина, по който малките и средни предприятия (МСП) управляват своите финанси. Като облачна платформа за управление на счетоводство и финанси, Nula.bg предлага на предприятията възможността да управляват всички аспекти на своите финансови операции чрез една централизирана система.

Софтуерът на Nula.bg включва иновативни функционалности като онлайн банкиране, автоматично разпознаване на фактури (OCR), управление на заплати, интеграции с трети страни като Shopify и Evrotrust за онлайн подписване на документи. Компанията предоставя на своите клиенти ефективни и удобни инструменти за управление на техните финансови процеси.

Nula.bg съчетава висок стандарт на сигурност с лесна мащабируемост и прозрачност, предоставяйки на бизнесите възможността да вземат информирани решения за своето развитие. С фокус върху иновациите и подобренията, Nula.bg стреми се да стане предпочитаната финансова платформа за МСП в България и извън нея.

Свободни позиции за работа/стаж:

  • Developers (Frontend / Backend): Ако сте страстен към програмирането и разработването на уеб приложения, нашата компания търси както Frontend, така и Backend разработчици. Ще работите в екипи, създавайки функционални и иновативни решения за нашите клиенти.
  • Content Creator: Ако имате страст към писането и владеете теми като финанси и счетоводство, тази позиция е за вас. Вие ще бъдете отговорни за създаването на качествени статии и съдържание, което да информира и вдъхновява нашата аудитория.
  • Sales: За тези, които се чувстват комуникативни и имат желание да работят в областта на продажбите, предлагаме позиция в нашия екип за Sales. Вие ще бъдете отговорни за установяването на връзки с клиенти, обажданията до нашата база и организирането на демонстрации, като същевременно ще работите за генериране на потенциални клиенти.

Нашата компания се стреми към иновации и качество във всички аспекти на бизнеса, като същевременно предоставя възможности за професионално развитие и растеж на своите служители. Ако споделяте нашите ценности и имате желание да се присъедините към динамичен екип, очакваме с нетърпение да се запознаем с вас на Форум “Кариери” в ИУ-Варна на 28.03.24г.!