regiocom е компания, основана през 1996 г. в Магдебург, Германия, когато трима приятели започват малък стартъп бизнес. 27 години по-късно тримата основатели продължават да ръководят regiocom – интернационален концерн с над 6000 служители на 25 локации в Германия, България, Австрия, Турция, Гърция и Аржентина. Днес regiocom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основната дейност на regiocom е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор, банковото дело и търговията.

В отделен ИТ екип повече от 250 ИТ-специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката. Региоком България е важна част от успешната истoрия на компанията oще от своето създаване през 2006г. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Добрич обслужват немски и австрийски клиенти. Програмата на regiocom за развитие на таланти е централизирана и до нея имат достъп всички служители. Колеги, които стартират като Специалист обслужване на клиенти, могат да развият своя потенциал и заемат в компанията позиции като ръководител екип, специалист качество, организатор обучение, ментор.

Нашите колеги са гарант за нашия успех. Мотото ни „Готини хора, добро настроение“ олицетворява духа и атмосферата на работа. Ние работим добре в сплотен екип и умеем да се забавляваме заедно. Инициативи за опазване на околната среда, спортни мероприятия, благотворителни базари или състезания за децата на нашите служители – заедно сме по силни и по-добри. Парти на плажа, барбекю на открито, кетъринг в офиса с изкушаващи здравословни храни и напитки или ябълка от заредената с плодове кошница в офиса – винаги е по-хубаво, когато е споделено в компанията на приятели.

Свободни позиции за работа/стаж:

Консултант входящи запитвания с продажби – 4,6 или 8 часа

Търсим човек, който да съвпадне с нашите ценности. Търсим добри хора с добро настроение, които имат готовност да работят интензивно на компютър в системи бази данни и да общуват с немскоговорящи клиенти. Не е нужно да имаш опит в обслужването на клиенти. Ние ще ти го дадем!