So Fresh е българска верига заведения за бързо здравословно хранене. Вече почти 10 години се стараем да предложим на пазара качествена, вкусна и балансирана храна за забързаното ежедневие, на което всички сме подложени. С годините обектите, клиентите и екипа ни се разрастват и все повече хора намират желание и воля да променят хранителните си навици и да започнат да се хранят по-здравословно и балансирано.

В So Fresh даваме възможност на всички наши служители за израстване във фирмата ни, като свободни позиции за отговорници и управители се откриват в течение на времето. В So Fresh сме създали собствени стандарти и изключително държим на тях. Прежияването на клиента е също толкова важно, колкото и качеството на храната, която му предлагаме. Имаме гъвкави позиции, както за сезонна заетост, така и за целогодишна работа. Екипа е млад и комбинативен, работата е динамична и интересна. С работа при нас може да се почерпят опит и знания за бранша на бързото хранене – от създаването на продукта на място до цялостния процес на работа в едно заведение, ние даваме шанс на младите хора да се запознаят отблизо с всички процеси, свързани с подобен обект за хранене като запазваме нашите ценности и мисия.

Свободни позиции за работа/стаж:

Служители на обект сезонно или целогодишно – най-интересната част от тази работа е да попаднеш в по-малък обект, където преминаваш през всички процеси в обекта. От общуване с клиенти до приготвяне на храни и напитки. Млади, енергични и приветливи хора в компактни обекти се справят чудесно и трупат опит за бъдещо развитие. Търсим усмихнати, мотивирани и енергични личности. Приготвянето на храни и напитки не е сложно, работи се с точни рецепти и заготовки. Предимство на кандидатите е говоренето на английски и/или руски език.