Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Повече от век мястото е предпочитано заради морето, лечебните минерални води, плажовете, красивата природа и чистия въздух. В наши дни курортът Св. св. Константин и Елена развива традициите в морелечението, балнеологията и СПА туризма и вече е предпочитана кулинарна дестинация с класните си ресторанти.

В портфолиото на „Св. св. Константин и Елена холдинг“ АД са хотелите в курорта Св. св. Константин и Елена – Астор Гардън, Вила Чинка, Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел Приморски, Термален комплекс Аквахаус Термал & Бийч; Хотел Атлас и Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци.

Свободни позиции за работа/стаж:

 • Барман лоби бар
  Обслужване на клиентите, съобразно установените фирмени стандарти, поддържане в безупречен вид на барът, като се следи постоянно за комфорта на гостите, следене и контрол качеството на издадената продукция.
 • Сервитьор
  Посрещане, настаняване и осигуряване на качествено обслужване, съобразно установените фирмени стандарти, сервиране и отсервиране.
 • Отговорник търговска зала
  Следи и допринася за доброто обслужване в ресторанта и баровете, посреща и настанява гостите в ресторанта, компетентно отговаря на въпроси от страна на гостите свързани с менюто и напитките.
 • Пиколо
  Посреща гостите на хотела, помага за багажа на гостите при настаняване и напускане на хотела, дава информация и насочва гостите към търсените от тях услуги и обекти в и извън хотела.
 • Специалист дигитален маркетинг
  Управление на всички дигитални маркетингови активи на хотела и/или курорта в т.ч. поддръжка на социални мрежи, администриране на рекламни кампании в социалните мрежи, работа със софтуер за mail marketing, разработване, наблюдение и изпълнение на онлайн и офлайн рекламни кампании.