В УниКредит Булбанк подкрепяме младите професионалисти в първите им кариерни стъпки и инвестираме в разгръщането на таланта им. Осигуряваме подкрепяща среда, в която личните ценности са важни и могат да предизвикат
промяна. Ценим баланса „работа – личен живот“ и изграждаме бъдещето си заедно в една международна група.

Дигитализацията и нашият ангажимент към принципите на ESG са ключови фактори за нашата услуга. Те ни помагат да предоставяме съвършенство на нашите заинтересовани страни и да създаваме устойчиво бъдеще за нашите клиенти, общности и колеги.

УниКредит е паневропейска търговска банка с уникални услуги в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Нашата цел е да дадем възможност на общностите да напредват, предоставяйки най-доброто за всички заинтересовани страни, отключвайки потенциала на нашите клиенти и колеги навсякъде, където УниКредит е представена. Обслужваме над 15 милиона клиенти по целия свят. Те са в основата на това, което правим на всички наши пазари.

Свободни позиции за работа/стаж:

Стажант, “Обслужване на клиенти и продажби”, гр. Варна
Да, точно това ще откриеш при нас!
Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа при старта на кариерата, затова ние даваме възможност на младите хора да приложат на практика познанията си и да направят първите си професионални стъпки.

Стажантската ни програма създава възможности пред студентите и наскоро завършилите специалисти, като ги запознава с основните дейности в банкирането и съчетава обучението с реални работни предизвикателства в екипа на водеща финансова институция.

Всичко, което трябва да знаеш за позиция Стажант, “Обслужване на клиенти и продажби”, гр. Варна е:

Може да се включиш в:
● Подпомагането на извършването на продажби и обслужването на клиенти във филиала;
● Стимулирането на клиентския интерес към продукти и услугите на банката;
● Работата с клиенти и да предлагането банкови продукти;
● Научаването на водене на преговори с клиенти – на живо и по телефон;
● Подпомагането на колегите в административния процес по обслужване на клиентите.

От теб очакваме:
● Да си в процес на обучение на висше образование;
● Интерес в областта на икономиката;
● Желание да съчетаваш теоретичното си обучение с реалните предизвикателства, които поднася работата;
● Владеенето на английски език се счита за предимство;
● Добра компютърна грамотност – MS Office – Word, Excel, PowerPoint;
● Да си динамична, инициативна и организирана личност;
● Много добри комуникативни и организационни умения.

Какво ти предлагаме:
● Гъвкаво работно време – 4-8 часа;
● Гъвкава продължителност на стажа 3-6 месеца;
● Атрактивно заплащане;
● Да се учиш и докоснеш до най-добрите професионалисти в областта;
● Вълнуваща работа по проекти;
● Възможност за оставане на работа на постоянна позиция след стажа;
● Възможности да се включиш в различни социално-отговорни инициативи;
● Сертификат за успешно завършен стаж.

УниКредит е паневропейска търговска банка и предлага уникални услуги в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Нашата цел е да предоставяме възможности за развитие на общностите, осигурявайки най-доброто в сектора, като отключваме потенциала не само на нашите клиенти, но и на всички хора в Европа. Обслужваме повече от 15 милиона клиенти в целия свят. Те са в основата на всичко, което правим във всяка една страна, в която оперираме.

Дигитализацията и ангажираността ни към екологичните, социалните и управленските фактори са ключовите принципи на бизнеса ни. Те ни помагат да предоставяме отлично обслужване и да създаваме устойчиво бъдеще за нашите клиенти, общности и хора. УниКредит е работодател, който предоставя равни възможности. Заедно създаваме работно място, което приветства разнообразното мислене и приобщаващото поведение.

Като уважаваме всяко мнение и „разнообразието на гледните точки“ независимо от половата идентичност, възраст, раса, етнос, сексуална ориентация, способности, културна среда, ние осигуряваме устойчив растеж и нови бизнес възможности, силен стимул за иновация и креативност, както и цялостно подобряване на работната среда с положително
въздействие върху производителността, благоденствието и ангажираността на нашите хора.

Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхраняване ще се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни. УниКредит Булбанк АД в качеството си на администратор, гарантира пълна защита.